Jumat, 04 Desember 2015

Get start with dogecoin

get doge wallet and fill free doge faucet..




Dogecoin was created by programmer Billy Markus from Portland, Oregon, who hoped to create a fun cryptocurrency that could reach a broader demographic than bitcoin. In addition, he wanted to distance it from the controversial history behind bitcoin, mainly its association with the Silk Road online drug marketplace.[15] At the same time, Jackson Palmer, a member of Adobe Systems' marketing department in Sydney, was encouraged on Twitter by a student at Front Range Community College to make the idea a reality.[16] After receiving several mentions on Twitter, Palmer purchased the domain dogecoin.com and added a splash screen, which featured the coin's logo and scattered Comic Sans text. Markus saw the site linked in an IRC chat room, and started efforts to create the currency after reaching out to Palmer. Markus based Dogecoin on the existing cryptocurrency, Luckycoin,[17] which features a randomized reward that is received for mining a block, although this behavior was later changed to a static block reward in March 2014. In turn, Luckycoin is based on Litecoin,[18] which also uses scrypt technology in its proof-of-work algorithm. The use of scrypt means that miners cannot use SHA-256 bitcoin mining equipment, and that dedicated FPGA and ASIC devices used for mining are complicated to create. Dogecoin was officially launched on December 8, 2013.[19][20] The Dogecoin network was originally intended to produce 100 billion Dogecoins, but later, it was announced that the Dogecoin network would produce infinite Dogecoins.[21][22][23] On December 19, 2013, Dogecoin jumped nearly 300 percent in value in 72 hours, rising from US$0.00026 to $0.00095,[24] with a volume of billions of Dogecoins per day.[25] This growth occurred during a time when bitcoin and many other cryptocurrencies were reeling from China's decision to forbid Chinese banks from investing Chinese Yuan into the bitcoin economy.[18] Three days later, Dogecoin experienced its first major crash by dropping by 80% due to large mining pools seizing opportunity in exploiting the very little computing power required at the time to mine the coin.[26] On December 24, 2013, The Reserve Bank of India cautioned users of Dogecoin and other cryptocurrencies on the risks associated with them.[27] On December 25, 2013, the first major theft attempt of Dogecoin occurred when millions of coins were stolen during a hacking attempt on the online wallet platform Dogewallet.[28] The hacker gained access to the platform's filesystem and modified its send/receive page to send any and all coins to a static address.[29][30] This incident spiked Tweets about Dogecoin making it the most mentioned altcoin on Twitter.[31] To help those who lost funds on Dogewallet after its breach, the Dogecoin community started an initiative named "SaveDogemas" to help donate coins to those who lost them. Approximately one month later, enough money was donated to cover all of the coins that were lost.[32] By January 2014, the trading volume of Dogecoin briefly surpassed that of bitcoin and all other crypto-currencies combined.[33] As of 25 January 2015, Dogecoin has a market capitalization of USD 13.5 million.

Litete coin faucet start get bitcoin doge

Litecoin is a peer-to-peer Internet currency that enables instant, near-zero cost payments to anyone in the world. Litecoin is an open source, global payment network that is fully decentralized without any central authorities. Mathematics secures the network and empowers individuals to control their own finances. Litecoin features faster transaction confirmation times and improved storage efficiency than the leading math-based currency. With substantial industry support, trade volume and liquidity, Litecoin is a proven medium of commerce complementary to Bitcoin.

fill litecoin wallet with faucet ltc


 

bitcoin free faucet


Jumat, 20 November 2015

Mulai menabung dan investasi bitcoin

Menabung dengan bitcoin, bitcoin adalah mata uang virtual baru... karena suply sangat terbatas
diperkirakan nilai bitcoin akan terus naik. dengan bitcoin pembayaran hampir tidak ada biaya tranfer
jadi biaya lebih hemat.
bisa digunakan untuk investasi atau diperdagangkan dengan cryptocurrency yang lain.xmr, ltc, str, xem. beli saat harga murah simpan dan jual saat harga sudah menguntungkan....

bitcoin bisa didapat dengan beli di bitcoin.co.id.. sekaligus tempat simpan bitcoin kita.
bisa juga kita mendapatkan dengan sedikit usaha, klik iklan, lihat video seperti di bitvisitor yang membayar 4 bit sampai 15 bit, 1 bit sma dengan 0.000001 dibayar setelah cukup  60 bit, tugas kita hanya masukkan amat bitcoin dan submit selanjutnya tinggal klik captcha dan visit,tunggu 5 menit klik next.. mudah kan.
meski tidak banyak tapi bisa kita kumpulin buat modal investasi heheh..
atau nonton video di coinhd. sama, tugas kita hanya klik.. 3 sampai 5 video kita udah dapet
60 bit dan siap dikirim secara manual
selamat mencari tambang bitcoin yang lain seperti di minergate mining crypto coin

Rabu, 18 November 2015

Mining XMR (Monero coin) on minergate

 MINERGATE.COM ways to collet bitcoin

XMR exchange 0.001295 bitcoin, on hitbtc.com.

Mining on minergate.com exchange on hitbtc.com or poloniex

hitbtc.com accept : LTC Litecoin,








Minggu, 08 November 2015

Free faucet gb, posw, rads, rdd, coin to your wallet every 24 hours automate on poswallet.com

https://www.eobot.com/new.aspx?referid=320263

Dear Member,

Welcome and thank you for your interest in poswallet.com. Starting today, you will receive free coins, pow, gb, bitbean, rdd, nav, pie, btc, fand more free faucet cryptocurrency


PoSW dividends are paid out to all addresses on a monthly basis - the number of PoSW coins sent out is directly related to the earnings of that month.

Every address with a non-zero balance can earn PoSW dividends. Please make sure your PoSW are either on your local computer or at PoSWallet.com at dividend time.

We try to withhold dividends from exchange addresses.

adding new ways all the time. One of the fastest way to increase bonuses is to refer your friendsto us. Simply send the following link to them and they will automatically be placed under you.


The daily referral bonus is explained in more detail on:poswallet
in the lower right area of the page.

Our partners ICOTimeline set up a competition with big POSW prizes:
Win POSW Coins! One COMPETITION, 10 Winners! 15 Ways to Enter! Enter now!.
Once again, for your reference, your referral link is:

https://poswallet.com/

Staking is the way that Proof-of-Stake coins provide blockchain stability and consistency - when a block is staked, coins are generated to reward the wallet address for participating in the network. At PoSWallet, these coins are then disbursed throughout the community.

Rabu, 28 Oktober 2015

Belaja forex gratis EA

Belajar forex dengan expert advisor (robot).
yang perlu kita lakukan bila basih baru, kita daftar di broker forex. kalo masih belajar lebih baik daftar di broker yang memberikan welcom bonus.
fbs memberikan welcome bonus $5. atau dengan demo account gratis.
untuk deposit dan withdrawl uang kita buka dulu akun FASAPAY (bisa untuk pembayaran online) atau BITCOIN.co.id  (bisa untuk investasi dan dapat untung)

Setelah daftar di broker forex FBS kita kita download mt4, buka, login...jadi deh siap belajar trading forex.
untuk trading dengan robot forek (EA) kita cari di terminal mt4 bawah klik Market atau Code base...jadi kita tinggal pilih EA yang sesuai.
setelah lingnya kebuka tinggal klik download selesai...
EA gratis atu bayar juga ada tinggal pilih sesuai kebutuhan..
jangan lupa coba dulu, dites keampuhanya robot trading yang kita download di demo account, biar yakin dan tenang dalam bertrading.
selamat berburu robot forex (EA forex) semoga ditunjukkan jalan yang profit buanyak...



Mata uang dunia baru Bitcoin (Bitcoin paid)

Mata uang baru yang lagi boming untuk mendapatkan keuntungan, diterima diseluruh dunia, mudah transaksinya. bisa pakai hp, pc, laptop komputer.
bisa untuk transaksi online, biaya transaksi tidak ada, mungkin ada biaya penuakaran kalau mau withdrawl....
mata uang baru yang bisa buat transaksi dan investasi, silahkan cek di tkp..untuk indonesia silahkan daftar dan cari tahu di BITCOIN.CO.ID

bitcoin bisa untuk pay online



WE MAKE IT EASY TO GET FREE BITCOINS!

Get Paid Every 5 Minutes Just For Visiting a Website!


  • Largest Payouts
  • Payout Every 60 bits
  • Live Stats
  • Instant Access

Bitvisitor rewards our users with BTC for visiting websites. All visitors are CAPTCHA verified. Please visit our advertising page if you are interested in reaching them with your product or message!
put your bitcoin address to web and start to earn...
https://vip.bitcoin.co.id/ref/hudime

Bitvisitor sekarang menawarkan program afiliasi bagi hasil 50%! Anda bisa mendapatkan 50% dari total keuntungan setiap kali seseorang yang Anda lihat kunjungan salah satu situs pengiklan kami! Itu tidak semua! Kami juga bangga untuk menawarkan kami afiliasi arahan seumur hidup! Anda akan terus menerima komisi 50% setiap kali pengunjung Anda disebut kembali ke Bitvisitor dan menggunakan alamat bitcoin yang sama! Gunakan URL berikut untuk mempromosikan Bitvisitor di situs jaringan sosial, forum dan blog:

daftar dulu di BITCOIN.co.id

Affiliate Program

Bitvisitor now offers a 50% profit sharing affiliate program! You can earn 50% of total profit everytime someone you refer visits one of our advertiser's sites!

That's not all! We are also proud to offer our affiliates lifetime referrals! You will continue to receive 50% commission everytime a visitor you referred returns to Bitvisitor and uses the same bitcoin address!

Use the following URL to promote Bitvisitor across social networking sites, forums and blogs:

http://www.bitvisitor.com/?ref=your-bitcoin-address

(replace YOUR_BITCOIN_ADDRESS with the bitcoin address of your wallet)


Please do not spam. You will not get paid for spamming. Thank you for helping spread Bitcoin to as many people as possible!

Kamis, 22 Oktober 2015

Apa sih FasaPay ?

Orang mengenal paypal, ebay, moneybooker..
Punya account tapi juga gak di pakai. banyak orang sukses mnggunakan Fasapay, apa iya sih..
yah kalo gw sih cuma buat cadangan siapa tau ntar ada yang transfer duit pakai rekening Fasapay. atau buat tarik dana dari broker forex yang lagi dipelajarkan. lumayan buat cerita ke teman2.
kalo dipikir ribetnya sama, kita harus top up fasapay ke bank juga.. kalo belanja online juga bisa bayar dirumah, bisa transfer kebank juga. mungkin untuk transaksi kecil kecilan biar ga mondar mandir, atau biar lebih aman dan simpel kali...
kalo di buat bisnis munggkin lebih mudah, bisa di kirim dari bank apa aja, bisa lebih simple.
mungkin pertama tama, gw iseng aja dulu daftar fasapay, biar tau aja fasapay tu apa gimana, buat apa,, kok bisa bikin orang punya penghasilan dan kaya. lagian gratis ini..
kalo ditanyain temen kan bisa jawab ...

Rabu, 21 Oktober 2015

Belaja Robot forex (EA) dengan $5 di FBS

Beberapa tahun lalu sempat daftar di broker forex FBS, dan belum sempat di pakai. Sekarang baru mulai Belajar pakai robot trading di FBS, meski dengan account cent bisa. dapat bonus welcome $5.
hanya perlu daftar, download MT4.

Untuk deposit dan withdrawl cukup dengan account FASAPAY.(FasaPay is an online payment gateway that linking your payment transaction to your website. No need manual processing.
With FasaPay, transaction is faster, safer and automatic.)
 Bisa juga dengan transfer bank lokal... BCA, Mandiri.. bisa ...

Untuk mendapatkan robot trading (EA) bisa langsung ke situs mql5.com.  ada buku forex, majalah forex, indikator forek , EA..
ada yang murah dan banyak yang gratis. tinggal pilih-pilih, tes dan bungkus. yang gratis tidak selalu tidak bagus kan... cari yang udah ada bintangnya 4. biasanya udah banyak yang nyoba.

Dalam market  FBS MT4 bisa langsung dipilih  EA, buku, indikator dari situs mql5.com. tinggal tekan tombol download langsung terinstall. Kita juga bisa jualan EA, buku indikator forex..
Ada EA scalping, hedging, macd, bolinger, parabolic..tinggal tes yang sesuai dengan kepribadian masing2. tes dulu di demo acct, katanya sih prinsip trading "lebih baik kehilangan kesempatan daripada kehilangan modal". dalam trading kesempatan akan selalu datang dan menunggu.

Yuk daftar FASAPAY dan FBS. kalo entar di FBS modalnya abis tinggal top up pakai fasa pay...ato nyari aja lagi broker forex yang ngasih welcome bonus... banyak..
 FasaPay juga kan bisa untuk belanja on line ato buat bisnis on line...